organisatie

Ingelot ontwerpt en schildert muurschilderingen. Met oog voor de ruimte, haar bewoners en de visuele wensen maakt ze passende designs die ruimtes laat opleven. 

Waar maatschappelijke kwesties, visuele identiteit en kunst elkaar kruisen, bevindt zich het werk van Ingelot.

muurschildering kanaleneiland

Samen met buurtcentrum Hartje van Kanaleneiland organiseerden we een muurschilder-dag in Kanaleneiland-Noord. Met het ‘schilderen op nummer’-systeem kon iedereen aansluiten om een kwast in de handen te nemen. De buurt kleur geven met wat ons allen verbindt: eten en drinken. 

 

show your true color

Het interactieve kunstwerk “Show your true colour” geeft uiting aan de overtuiging dat iedereen zichzelf mag zijn en kan stralen in alle kleuren van de regenboog. Je vind ons op Pride Rotterdam en het Milkshake Festival in Amsterdam (30 en 31 juli 2022). Tijdens deze festivals inspireren wij bezoekers om te doneren aan Trans United Europe. Maar je hoeft geen festivalbezoeker te zijn om ook een bijdrage te geven aan dit goede doel.

Dan kan hier! 

parking paradise

Parking Paradise aanschouwt, verbindt en geeft kleur. Het ontwerp bestaat uit twee delen die op verschillende manieren aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Het frame is een vrolijke pergolaconstructie die de ruimte van een geparkeerde auto markeert. Circa 10m2, net zo groot als een studentenkamer! En een stadspodium biedt voor Utrechters. De tweede module zijn twee U-vormige plantenbakken waarop met de voetjes in het gras gezeten kan worden en een blik op het water ontstaat.

 

Meer lezen? 

pluktuin x smartzone

Team Parking Paradise organiseerde, in samenwerking met Gemeente Utrecht, De Pluktuin

In augustus 2022 toverde ze de twee laad- en los plaatsen op de Twijnstraat om tot groene oase in de stad. Er was live muziek en gratis kruiden voor alle voorbijgangers.

Deze actie werd georganiseerd ter afsluiting van het experiment: de Smartzone. Een proef om de beschikbare ruimte in de Twijnstraat beter te benutten en overlast van laad- en losverkeer te beperken.

Soms een laad- en loszone, soms een parkeerplaats en vrijdag een pluktuin! Zo benutten we de beperkte ruimte in de straat optimaal.

Meer lezen?

voel jij je gezien?

‘Wat zouden ze van me vinden?’
‘Waarom kijk jij naar mij?’ ‘Ik heb een raar gevoel bij deze persoon.’

Het is heel normaal om dit soort gedachtes te hebben, achterdocht is namelijk een soort overlevingsmechanisme. Echter, bij 1 op de 20 mensen leidt de achterdocht tot problemen. Het is zo aanwezig dat het je leven gaat beheersen.

Daarom zijn we deze campagne gestart, om te laten zien dat je daar niet alleen in bent, en er niet alleen mee hoeft rond te lopen. Je wordt gezien. Zoek je hulp of informatie? Klik hier 

Cafca's Italian night

Je onderdompelen in de Italiaanse cultuur. Een authentiek 3-gangen menu, dineren in het prachtige Oude Tivoli, verfrissende muziek, een lezing over Dante gevolgd door Cinema Paradiso. 

Dit was pas een kleine greep uit de evenementen.

Op de hoogte blijven van alle evenementen van Ingelot? Bekijk de Instagram!
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

contact

Logo www.ingelot.nl

© 2020 – 2023 alle rechten gereserveerd